Dag 243 – GELUKT!

Posted on

Goed nieuws!! Lexie haar bot is zeer goed gegroeid. De chirurg zei dat hij heel blij was met het resultaat, dat we hier 20% kans op hadden en dat het dus gelukt is!

Lexie heeft een gips gekregen zodat het bot vooraan de hak nog wat kan groeien (daar is het nog wat zwak) en ze mag beginnen met stappen. Dit moeten we af en toe wat stimuleren door haar andere poot even op te tillen.

We zijn er bijna!!

Lexie doet het ondertussen sinds de verwijdering van de fixatie twee dagen geleden heel goed. Ze hebben door elk gat (waar dus een pin zat) ontsmetting gespoten en op enkele plaatsen dood vlees weg gesneden; daar waar die schroef in haar knie aan het groeien was bv.

Gisteren gebruikte ze haar poot om haar hoofd te krabben en vandaag zette ze hem af en toe al neer tijdens de wandeling. Over een maand moeten we nog eens foto’s laten nemen.

We zijn heel blij met dit nieuws en haar tenen zwellen deze keer gelukkig niet op door het gips. We hadden dan ook speciaal gevraagd er geen tape onder te doen, waar ze zo allergisch op reageerde de vorige keer.

 

Leave a comment